Rock for millioner i Thy

For 18. gang er Sparekassen Thy sponsorer for Thy Rock, og billetsalget starter fredag den 18. november kl.16.00 i Sparekassen Thy i Hurup og Thisted.

Formand for Thy Rock Hans Peter Jarl Madsen  er glad for samarbejdet med sparekassen. Han er også godt i gang med at disponere over den kontante del af den nye sponsoraftale. Der er nemlig fuld gang i booking af bands og solister til Thy Rock 2017.

Det handler om rock for millioner, og målet er at kunne præsentere det fulde program til Thy Rock Cafe i Sparekassen Thy.

Thy Rock er et aktiv
Marketingchef i Sparekassen Thy, Jakob Madsen, er også glad for at underskrive sponsoraftalen for 2017. Det er både en sponsor- og samarbejdsaftale.

– Vi har et glimrende samarbejde om at udvikle Thy Rock fra år til år. Et spændende og udfordrende arbejde og vi ser Thy Rock som et aktiv – både for lokalsamfundet og for os som sponsor. Det er områdets største folkefest, og derfor skal vi være med, siger Jakob Madsen.

I sparekassen er der også musik på programmet lige nu. Der afholdes fem garantmøder i november, hvor en god gammel Thy Rock kending – Allan Olsen underholder.

SUSPEKT optræder på Thy Rock 2017.

SUSPEKT optræder på Thy Rock 2017.

Billetter til julepris
Samarbejdet bliver for alvor skudt i gang til Thy Rock Cafe den 18. november. Cafeen afholdes igen i Sparekassen Thy i Thisted og i afdelingen i Hurup.

Der er ekstra rabat, til alle der køber billetter denne eftermiddag fra kl. 16 til 18, og alle fremmødte kan købe op til fem billetter.

– Det plejer at være super hyggeligt, og vi har både flotte lodtrækningspræmier, livemusik og gratis forfriskninger til alle der kigger ind, fortæller HP. Vi solgte 1.000 billetter sidste år og 500 stk. via hjemmesiden, og det vil vi da gerne slå i år. Mange bruger Thy Rock billetter til julegaver, så her er chancen for at købe dem til billigste julepris, siger HP.

Thy Rock har offentliggjort det første navn til 2017 og det er SUSPEKT.

FAKTA:
Thy Rock 2017 afholdes fredag og lørdag den 23. og 24 juni.
Cafe-prisen bliver 500 kr. pr. billet. Man sparer 95 kr. i forhold til opstartsprisen.
Thy Rock Cafe er efterhånden blevet en tradition. Her er et glimt fra sidste års cafe.

Forfatter

Related posts

Top