Rigmand fra Esbjerg klar med støtte til stormester fra Mors

Thomas Jøker, direktør for Jøker Holding ApS, er en succesfuld skakinteresseret forretningsmand fra Esbjerg. Han er blevet træt af at se på, at Danmark ofte manglede de bedste spillere på landsholdet på grund af økonomi.

Derfor har han nu valgt at indgå en sponsorkontrakt for de næste fem år som betyder, at det danske skaklandshold hvert år tilføres 150.000 kroner. Det er aldrig set før i dansk skak, og det giver nogle helt nye muligheder for landsholdet.

Det danske landshold råder i øjeblikket over et af verdens største talenter – 16-årige Jonas Bjerre – som blev stormester allerede som 15-årig. Derudover råder Danmark over to meget stærke unge stormestre, Mads Andersen og Jesper Thybo fra Mors, samt en del stærke rutinerede stormestre.

Landstræner Sune Berg Hansen, direktør Thomas Jøker og formand for DSU Poul Jacobsen fejrer underskrivningen af sponsoraftalen med et ”corona-håndtryk”. Foto: Thomas Vestergård

– Aftalen betyder, at vi nu for alvor kan gøre det attraktivt at være tilknyttet det danske landshold. Der bliver bedre betingelser for holdet i de store internationale turneringer, og meget bedre muligheder for træning på absolut internationalt topniveau. Aftalen med Jøker Holding ApS giver os håb om, at vi får etableret det stærkeste landshold i Dansk Skak Unions historie, og måske det stærkeste landshold i Norden, udtaler Poul Jacobsen der er formand for Dansk Skak Union.

Foto: Thomas Vestergård, Dansk Skakunion

Forfatter

Related posts

Top