Rift om at se det nye teaterhus

Interessen for det nye teaterhus på Mors er enorm, og Limfjordsteatret har svært ved at følge med den store efterspørgsel fra foreninger, klubber og privatpersoner.

– Det er skønt, at så mange har lyst til at se vores hus, og vi forsøger efter bedste evne at efterkomme alle ønsker, og beder så bare folk bære over med, at nogle arrangementer må flyttes et stykke ud i fremtiden, siger teaterleder Gitta Malling.

Cafeområdet i det nye teaterhus. Foto: Jamal Mekdad

For at imødekomme den store interesse er der planlagt tre offentlige rundvisninger i den aktuelle teatersæson, som man kan tilmelde sig som privatpersoner. Den første løber af stablen imorgen onsdag 30. oktober kl. 18.30-20.

– Mange fulgte byggeprocessen med vores Hyg & Byg-arrangementer, og har ytret ønske om også at se det færdige hus. Andre har kontaktet os, fordi de ikke kunne være her til vores åbent hus-arrangement, siger Gitta Malling.

Der er planlagt tre offentlige rundvisninger på forskellige tidspunkter: Den første på en almindelig hverdagsaften, den næste en søndag formiddag i januar, og den tredje en sen tirsdag eftermiddag i marts, som en mulig optakt til aftenens forestilling ”Kunsten at dø”.

Billetter til rundvisningerne kan reserveres på Limfjordsteatrets hjemmeside.

 

Forfatter

Related posts

Top