Revisorhuset fusionerer med Revision Limfjord

Med virkning fra 1. juli 2015 fusionerer Revisorhuset Holstebro P/S med Revision Limfjord A/S. Med fusionen cementerer Revision Limfjord sin position blandt de 20 største revisionsfirmaer i Danmark – med en stærk repræsentation i det nordvestjyske.

Vækst i Vestjylland
Det nordvestjyske revisionsfirma, Revision Limfjord A/S, breder sine vinger. Med fusionen med Revisorhuset Holstebro P/S vil firmaet fremover være repræsenteret i syv byer i Nord- og Vestjylland og have en stærk forankring i hele Limfjordsområdet, fra Holstebro og Thisted i vest til Aalborg og Nørresundby i øst.

– Fusionen med Revisorhuset Holstebro er et led i Revision Limfjords vækststrategi med planer om fortsat at øge vores markedsandele, dels ved organisk vækst dels ved opkøb af virksomheder, hvor der fra sælgers side er et ønske om et fortsættende partnerskab, fortæller direktion og partnere i Revision Limfjord Karsten Jensen og Troels Ifversen.

Og der er også glæde over fusionen i Holstebro.

– Vi ser frem til at blive en del af Revision Limfjord. Alle ansatte fortsætter i det nye regi, og med vores fortsatte base i Holstebro vil vi stadig være den lokale revisor med stor vægt på den personlige kontakt med vores kunder. Fusionen betyder blot, at vi bliver en del af en større organisation med adgang til flere ressourcer og kompetencer, så vi fortsat kan yde vores kunder en optimal og effektiv rådgivning og service, siger ejerne af Revisorhuset Holstebro Bjarne Nielsen og Arne Lauritsen.

I forbindelse med fusionen indtræder begge som partnere i Revision Limfjord og vil fremover fortsat arbejde for en god udvikling af kontoret i Holstebro.

Forfatter

Related posts

Top