– Rettidig planlægning betyder at man HAR en plan!

Læserbrev af Lars Bo Majgaard (RV), KV21-kandidat på Mors

Så fik jeg svar på tiltale og Meiner Nørgaard lægger ikke fingrene imellem.

Jeg bruger åbenbart venstreorienteret retorik, kommer med retoriske pop-up hovsa løsninger (hvad så end det er?) og nedgør naturen på Mors, og det finder Meiner beskæmmende!

Jeg vil bestræbe mig på at holde en ordentlig tone også i dette svar, og jeg håber at vi alle i de næste ugers valgkamp kan undgå at falde i fælden, hvor vi hæfter diverse etiketter på hinanden!

Jeg har boet på Mors det meste af mit liv og jeg er glad for det. Jeg er naturligvis enig med Meiner Nørgaard i at vi har flot natur og dejlige steder på Mors. (Det kniber dog, ifølge undersøgelsen jeg henviser til, med biodiversiteten)

Jeg er også glad for de tiltag som Meiner nævner er gennemført på Mors i form af energioptimering, udlægning af vådområder, vindmøller og solcellepark. (Jeg konstaterer bare at vi er langt bagud i forhold til noget så konkret som at gøre den kommunale bilflåde grøn).

Jeg er er også tilfreds med at Meiner har initiativer på bedding med forslag om grøn strøm og beplantning af arealer med skov. Det er så fint!

MEN…

Der mangler en samlet plan for den grønne omstilling i Morsø kommune. Hvordan vil vi som kommune nedbringe vores klimabelastning, hvor meget og hvornår???

Det kommer Meiner sådan set også ind på i sit indlæg.

Vi er med i Grøn energi Nordjylland hvor der skal UDARBEJDES en plan og vi er med i DK2020, hvor vi skal LAVE en klimaplan. Vi har altså ikke en plan på nuværende tidspunkt!!!

Meiner efterlyser rettidig planlægning, men det er efter min mening IKKE et udtryk for rettidig planlægning at vi efter 8 års borgerligt flertal i kommunalbestyrelsen først skal til at lave klimaplaner nu!!!

Klimakrisen er en realitet og jeg er ikke sikker på, at den venter på det laaaaange seje træk som Meiner Nørgaard mener er sund fornuft!

Borgerne er klar, Erhvervslivet er klar, landbruget er klar og nu mangler vi bare et flertal i kommunalbestyrelsen på Mors som også er klar!

Forfatter

Related posts

Top