Restaurant-indehaver føler sig chikaneret af Fødevarestyrelsen

Indehaveren af Restaurant Ripasso i Lemvig føler sig chikaneret af Fødevarestyrelsen.

Et kontrolbesøg den 17. juni endte med en sur smiley og et bødeforlæg på 7.500 kroner, fordi der ifølge kontrolrapporten var snavset på gulvet omkring inventaret, hvor der også blev fundet en synlig fastgjort mørk belægning.

Derudover konstaterede fødevarestyrelsen, at restaurantens dejmaskine ikke var blevet rengjort efter brug, ligesom der er i tre køleskabe og en koldomfru blev fundet fastgjort belægning, “som i områder er misfarvet, i såvel bund, hylder, kanter langs låge og håndtag“.

Slutteligt fandt kontrolgruppen komfuret snavset, ligesom personaletoilettet bar præg af længere tids manglende rengøring.

– Det er chikane, og jeg vil ikke acceptere en bøde, skulle restaurantindehaveren have udtalt ifølge kontrolrapporten med henvisning til, at kontrolbesøget startede godt 1 time før restauranten skulle åbne.

Resturanten har tidligere fået anmærkninger fra Fødevarestyrelsen. Tilbage i november fandt fødevarestyrelsen en gæret tomatsauce i en kølemontre under pizza-bordet, en stegt fisk med afvigende lugt samt en misfarvet kalvemørbrad, som blev opbevaret i en ødelagt vakuumpakning.

Derudover blev der givet en sur smiley tilbage i juni 2019 pga. af manglende rengøring.

Et opfølgende kontrolbesøg udført den 2. juli i år viser, at restauranten igen har fået styr på fødevarestyrelsens anmærkninger. Restaurant Ripasso kan derfor atter bryste sig med en glad smiley.

Forfatter
Top