Rengøringsmidler og kaffe: Samarbejde i Corona-tid

To lokale virksomheder i Thy har fundet nye måder at lave forretninger på i en tid med corona-pandemi og lock down i samfundet.

Det er de to selvstændige virksomhedsejere Peter Hansen, PH Import i Hundborg og Jens-Peter Gøttrup, Kaffeklar i Thisted, som nu går sammen omkring udvalgte produkter.

Begge virksomheder henvender sig primært til erhvervslivet, men grundet Corona-krisen tager mange virksomheder deres forholdsregler og har sat besøg fra leverandører på standby.

Normalt sælger både PH Import og Kaffeklar produkter i hele kasser til virksomheder, men vil nu lave pakker med for eksempel 2-3 rengøringsprodukter til en skarp pris og kvalitetskaffe til hjemmekontoret og med lidt sødt til ganen, hvor private også kan være med på prisen.

– Vi syntes vi har verdens bedste produkter og det skal komme alle til gavn, derfor vælger vi at sælge dem stykvis i forskellige pakker og tilføjer hånddesinfektion, til en pris hvor alle kan være med”.

Faktisk begyndte samarbejdet længe før danskerne kende til coronavirussen. Ideen opstod for et års tid siden, hvor begge sad i det samme erhvervsnetværk. Her opstod et venskab med god sparring og ideer til hinandens virksomheder.

– Peter har de bedste rengøringsprodukter, som mine kunder også efterspørger. Derfor er det helt naturligt at jeg også sælger dem på min hjemmeside, fortæller Jens-Peter Gøttrup.

Tilbudspakkerne forventes at være klar fra imorgen, tirsdag.

LÆS OGSÅ:

Ny digital gågade lanceres i Thy

 

Forfatter

Related posts

Top