Rekordsalg af billetter til Thy Rock

Salget af billetter til årets Thy Rock går over al forventning. Der er allerede solgt flere end 6.500 billetter. Hvor man sidste år havde solgt mange børnebilletter på nuværende tidspunkt, er det i år primært 2 dages billetter – voksenbilletter, samt ikke mindst VIP-billetter.

– det skyldes, at vi sidste år havde Rasmus Seebach på tidligt lørdag og han trak mange børnefamilier. Men vi er tilfredse. Vi har aldrig nogensinde før solgt så mange billetter et enkelt år, som på nuværende tidspunkt. Vi har kun et par hundrede VIP-billetter ud af 800 tilbage, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Han mener, at Thy Rocks kraftigt udvidede netværk efter deltagelsen i Thy Mors på Rådhuspladsen, er en af årsagerne til det flotte salg.

Stærk musikprogram trækker
En anden årsag er årets musikprogram, der trækker folk til fra nær og fjern.

– vi ser et stigende antal gæster udenfor Thy Mors og det skyldes musikprogrammet og ikke mindst årets internationale hovednavn Jessie J. Hun trækker fans til fra Norge, Serbien og Tyskland. Det har vi aldrig prøvet før, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Musikprogrammet på Stor-Scenen samt Sparekassen Thy Teltet er på plads og nu er arrangørerne i gang med at få de sidste navne på plads til Radio Limfjord Teltet samt Den Lille Vilde.

Thy Rock afvikles fredag den 26. og lørdag den 27. Juni 2015 på Dyrskuepladsen i Thisted.

Forfatter

Related posts

Top