Rekordernes Stafet for Livet på Mors

Året Stafet For Livet på Mors den 11.-12.  juni satte med 1.985 deltagere fordelt på 47 hold deltagerrekord.

Og når man sætter deltagerrekord, betyder det også indsamlingsrekord. Hele 664.000 kroner indsamlede man til Kræftens Bekæmpelse.  Overskuddet ligger godt 30.000 over niveauet fra sidste års stafet, hvor det i år også lykkedes at lokke ca. 100 nye deltagere til.

– Det er et rigtig flot resultat. Vi i styregruppen for stafetten på Mors vil gerne sige tusind tak til alle jer, der hjalp os i mål. Fightere, holddeltagere, frivillige og sponsorer yder alle et kæmpe bidrag til stafettens succes, fortæller Keld Andersen formand for styregruppen bag Stafet For Livet på Mors.

Stolte over stafetten og opbakningen
De 1985 mennesker var fordelt på 47 hold, der alle bidrog til stafetten med løb eller gang, smil, tårer, håb og nærhed i et døgn i kampen mod kræften med masser af hygge og solskin over Midtmors Sport i Øster Jølby.

– Vi er simpelthen så stolte af, at stafetten for alvor har bidt sig fast lokalt på Mors. Det giver smil op til begge ører at se, at så mange har en god dag og knap 2000 har lyst til at være med og bakke op om stafetten, fortæller Keld Andersen.

Stafet for Livet Mors 2

 

Team Payback indsamlede 49.311 kroner
Både små og store hold leverede flotte resultater til stafetten.

Øverst ligger ’Team Payback’ med 66 deltagere, der indsamlede hele 49.311 kroner. Dernæst kommer ’Min Købmand Redsted’ med 126 deltagere indsamlede 42.761 kroner og ’Stafet Som Livret’ med 67 deltagere indsamlede 37.422 kroner.

Stafet For Livet vender tilbage på Mors d. 10.-11. juni 2017.

– Vi er selvfølgelig klar på plænen igen næste år. Følg med i nyhederne på vores Facebook-side, hvor du også kan kontakte os, hvis du vil være frivillig næste år, siger Keld Andersen.

Se resultatet for alle hold her

Forfatter

Related posts

Top