Regionsrådsformand føler sig misforstået om sygehuset

Regionsrådsformand Ulla Astman føler sig misforstået omkring Regionshospital Nordjyllands fremtid i Thisted i udtalelser til TV MidtVest og citeret af LimfjordUpdate.dk.

– Jeg vil gerne slå helt fast, at vi på kort og lang sigt skal kunne modtage akutte patienter i Thisted. Det ændrer det forhold, at vi kan blive nødt til at lukke akutte funktioner for nogle relativt få akutte kirurgiske patienter ikke på. Der ikke nogen som helst grund til at frygte Thisteds fremtid som akutsygehus, siger Ulla Astman til LimfjordUpdate.dk og fortsætter:

– Jeg kan godt forstå, at thyboerne kan blive nervøse for sygehusets fremtid, når der inden for kort tid sker en del ændringer på sygehuset. Derfor er det også en god idé, at lokalbefolkningen i sådan et tilfælde laver støtteforeninger for det lokale sygehus. Det gør altid indtryk, når vi som politikere oplever stor lokal opbakning, siger Ulla Astman.

LimfjordUpdate.dk har påpeget gentagne gange, at der ikke er tale om at Regionshospital Nordjyllands status som akutsygehus er i fare men, at der derimod er tale om, at akutkirugien og fødslerne ifølge de udmeldte planer i en periode, skal flytte til Aalborg.

Hvordan sygehusets fremtid så ellers ser ud, hvis der fremtidigt ikke kan skaffes det nødvendige antal læger eller kiruger, kaster Regionsrådsformandens nye udtalelser intet lys over.

 

Forfatter

Related posts

Top