Regional Madkultur Thy-Mors på feriemesse for første gang

Når de forventede cirka 62.000 gæster kommer på ”Ferie for alle” i Herning i den kommende weekend, vil de for første gang kunne møde foreningen Regional Madkultur Thy-Mors. Det sker på Thy-standen sammen med andre i Thy – nemlig VisitThy, Nationalpark Thy og rideruten i Thy.

De tre medlemmer, der repræsenterer foreningen er Stenbjerg Kro, Hotel Thinggaard og Thisted Bryghus. De vil på standen servere nogle af Thy og Mors’ lokale specialiteter.

– Henny Mortensen fra Stenbjerg Kro vil servere braiseret studebov fra gården Gyrup og vi vil fra Hotel Thinggaard uddele smagsprøver på Thyboost fra Thise med hybenkompot og knækbrød og så har vi spegepølser med fra Galgebakkens Hjortefarm. Thisted Bryghus vil bl.a. servere nogle af deres Nationalpark Thy øl og ny nordisk øl, fortæller foreningens formand Michael Thinggaard, Hotel Thinggaard i Hurup.

Michael Thingaard

Første gang man deltager i feriemessen
Det er første gang foreningen samlet set deltager på den store feriemesse og håbet er, at deltagelsen kan være med til at skabe opmærksomhed om de kulinariske oplevelser, som man som turist kan få i Thy og på Mors.

Foreningen har pt. 24 virksomhedsmedlemmer – en blanding af spisesteder, producenter og gårdbutikker/indkøbssteder, så der er mange muligheder for at arrangere en weekendtur til området, hvor man kan gå på opdagelse i de lokale fødevarer.

– Vi har også et par frivillige med, som vil uddele vores folder, der netop kommer fra tryk i en nyrevideret udgave. De vil også hjælpe med at fortælle de mange gode historier, som vi har omkring lokale specialiteter i vores område, siger Michael Thinggaard.

Han har tidligere deltaget sammen med Visit Thy og fortæller, at standen har en virkelig god placering i ”Danmarkshallen”, hvor rigtig mange besøgende kommer forbi. Gæster, der vil kigge forbi, skal finde standen Visit Thy med standnr. C-2572.

Forfatter

Related posts

Top