Regional Madkultur Thy-Mors inviterer til Food Safari

Regional Madkultur Thy-Mors gentager søndag d. 2. oktober forårets succes med en Food Safari rundt til lokale producenter, spisesteder og leverandører i Thy og på Mors.

Første stop på turen er Morsø Oliemølle i Erslev, der netop er blevet medlem. De nye ejere, Carsten og Anni, inviterer indenfor og vil fortælle om, hvordan de producerer deres flotte koldpressede rapsolie, der med dens mange gode egenskaber er et eftertragtet produkt i hele Danmark. Derefter går turen til Slagter Thøgersen, der slagter lokalt og er leverandør af kød til mange lokale spisesteder i Thy og på Mors.

– Tredje stop er ved Prebens Vinhandel i gågaden i Nykøbing, hvor Preben vil fortælle og servere smagsprøver til de lækker sultne og tørstige. Sidste stop på Food Safarien er til middag på Cafe Holmen ved lystbådehavnen i Nykøbing. Her har Bethina Holm skabt en lille perle af en cafe, hvor hun i hyggelige omgivelser servere en lang række lokale specialiteter for hendes gæster, fortæller netværkskoordinator Jeanette Lund.

Food Safarien er for alle interesserede både børn og voksne og en god mulighed for at komme på besøg ved nogle af vores egnsproducenter, både kendte og ukendte.

Se mere om dagen og tilmelding på www.madkulturthymors.dk.

Forfatter

Related posts

Top