Regional Madkultur Thy-Mors er nomineret til HOME prisen

Foreningen Regional Madkultur Thy-Mors er netop blevet nomineret til HOME Prisen 2016. En pris, den landsdækkende ejendomsmægler kæden HOME i år uddeler til lokale ildsjæle, der gør en forskel i nærmiljøet.

– Vi er så glade og stolte over at være med i konkurrencen, og at nogen har fundet det værd at bruge tid på at nominere vores forening til denne pris. Det er et kæmpe skulderklap, ikke kun til os i bestyrelsen, men til alle vores medlemmer. De brænder for at udvikle og fortælle om vores skønne egn og fødevarerne her – og de arbejder hver dag for at vores projekter skal lykkes, fortæller formand for Regional Madkultur Thy-Mors Michael Thinggaard, der til dagligt driver Hotel Thinggaard i Hurup.

Der er en 1. og 2. præmie på henholdsvis 30.000 kr. og 20.000 kr. som afgøres af en jury og en publikumspris på 10.000 kr. Publikumsprisen afgøres ved hvilken nominering der har flest likes på facebook og slutter d. 1 oktober.

– I Regional Madkultur Thy-Mors har vi altid mange drømme og ideer på tegnebrættet, så hvis vi skulle være så heldige at vinde ’Home Prisen 2016’ skal pengene gå til at øge kendskabet til foreningen. Vi drømmer om at udarbejde en undersøgelse om samhandel og hvad Regional Madkultur Thy-Mors har betydet for de enkelte aktører. Vi ønsker at konceptudvikle og markedsføre vores lokale spiseaftener. Sidst men ikke mindst, drømmer vi om at etablere et frivillighedskorps, der kan hjælpe os med at promovere området og fødevarerne på eksempelvis messer og markeder rundt om i landet. Så hvis vi vinder, skal pengene gå til noget af det, siger Netværkskoordinator for Regional Madkultur Thy-Mors Jeanette Lund.

Publikumsprisen afgøres d. 1. oktober, hvorefter dommerne voterer og derefter finder en 1. og 2. plads.

Man kan stemme på Regional Madkultur Thy-Mors på dette link og man gør det ved at trykke på den blå LIKE facebookknap øverst på siden.

Forfatter

Related posts

Top