Regional Madkultur tager på Food Safari

Alle er velkomne, når Regional Madkultur Thy-Mors inviterer til endnu en Food Safari med besøg hos foreningens medlemmer . Det foregår søndag den 4. september fra kl. 13.00 til cirka 18.30 på Mors.

Program: 
13.00 : Besøg på Sindbjerg Vingård, hvor Hans Jørgen Jørgensen vil fortælle om vingården og vise rundt i marken. Der bliver også mulighed for at se hans kones galleri. På Vingården får vi kaffe og kage leveret af t’bords i Nykøbing (Grå Stensvej 2, 7970 Redsted)
http://www.sindbjergvingaard.dk/

15.10 : afgang mod Nykøbing

15.30 : Besøg hos Prebens Vinhandel i gågaden i Nykøbing. (Algade 13). Preben er nyt medlem af foreningen og har en skøn butik, der både dufter og emmer af kvalitet og lokale produkter og specialiteter. Her får vi lidt forskellige smagsprøver og hører om butikken.

17.00 : Besøg hos Cafe Holmen på kajen i Nykøbing. Her har Bethina skabt en stemningsfuld cafe med fokus på lokale specialiteter. Bethina vil fortælle om filosofien bag sin cafe og hun serverer en middag bestående af oksekødstærte, salat, kartofler og aioli med olie fra Morsø Olie og kød fra Birkelund.

Kørsel i egne biler og husk tøj efter vejret.
Pris for hele dagen: 200 kr som inkluderer smagsprøver, kaffe/kage og aftensmad. Børn 75 kr.
Tilmelding sker her: https://regionalmadkultur.nemtilmeld.dk/2/

Kilde : Regional Madkultur Thy-Mors

Forfatter

Related posts

Top