Regional Madkultur kortlægger medlemmernes samhandel

Hvordan udvikler salget sig mellem medlemmerne i foreningen Regional Madkultur Thy-Mors.

Det er foreningen i gang med at kortlægge og laver derfor en decideret opgørelse af for første gang nogensinde.

–  Vi har jo en klar fornemmelse af, at medlemsskab af foreningen skaber øget omsætning, men vi vil gerne kunne dokumentere det. Det vil også være gavnligt, når vi søger fonde eller kommunerne om støtte, fortæller Jeanette Lund der er Netværkskoordinator i foreningen.

Foreningen forventer at have resultat i slutningen af januar.

Netværksmøde på Mors
Om netop for at tiltrække endnu flere medlemmer, afholder Regional Madkultur en række netværksmøder.

– Vi starter det nye år med et åbent netværksmøde mandag den 9. januar fra 17-19, da vi har mange, som er interesserede i at være med i foreningen, fortæller Jeanette Lund.
Denne gang går besøget til det nyåbnede Gaard Bageriet i Hvidbjerg på Sydmors. Her er Marianne Korsgaard (bager og konditor) vendt hjem til Mors og er igang med at åbne en ny virksomhed.

Alle virksomheder, der vil høre mere, og alle nuværende medlemmer er velkomne.

Foto : Gaard Bageriet.
Forfatter

Related posts

Top