Regeringen vil hjælpe nordjyske virksomheder i gang

Virksomheder, lønmodtagere og kultur- og idrætsliv skal have en god opstart efter den lokale nedlukning i Nordjylland, der bl.a. ramte Thisted Kommune.

Derfor lægger regeringen nu op til at forlænge udfasningen af hjælpen i Nordjylland.

Nedlukningen skulle være fortsat frem til og med imorgen den 3. december, men heldigvis har det været sundhedsmæssigt forsvarligt at lempe restriktionerne tidligere.

Nedlukningen har ikke desto mindre haft store menneskelige og økonomiske konsekvenser for virksomheder, lønmodtagere samt kultur- og idrætsliv, og derfor vil regeringen nu forlænge udfasningen af hjælpen i Nordjylland, så virksomheder kan søge hjælp i perioden til og med den 26. november 2020.

– Når ordrebøgerne bliver tømt på grund af corona, så skal vi stå klar med hjælp. Nordjyderne har trukket et tungt læs og leveret en flot indsats for at inddæmme corona-smitten. Og der er ingen tvivl om, at det har haft konsekvenser – både menneskelige og økonomiske. Sammen med et bredt flertal i Folketinget har vi derfor spændt det store sikkerhedsnet ud under de nordjyske virksomheder, og nu har vi valgt at forlænge hjælpen yderligere, så Nordjylland kan få en god start efter nedlukningen, siger erhvervsminister Simon Kollerup i en pressemeddelelse.

Læs mere HER.

LÆS OGSÅ:

Turisme og detailhandel i gang med genstart

 

Foto: Erhvervsministeriet

Forfatter

Related posts

Top