Redsted Sognegård afslører ny skulptur

Fredag eftermiddag kl. 15 løftes sløret for en skulptur ved Redsted sognegård. Borgmesterparret vil stå for afsløringen.

– Vi er ovenud stolte over den præstation som han (kunsteren red.) har lagt for dagen i dette projekt. Selv om det er bestillingsarbejde så må vi sige at han har formået at udfylde vores forventninger til fulde, fortæller bestyrelsesmedlem Kresten Heltborg.

Han ønsker ikke at afsløre alt for mange detaljer om skulpturen for den officielle indvielse, men fortæller dog at der er tale om en skulptur som både kan ses og en ting man har lyst at røre ved og at den vejer 1 ton.

– Alt dette har vi kun kunnet gøre med hjælp fra LDR ,Morsø Fonden De ,frie kulturmidler, Laurids & Karl Kristensens fond, Redsted Beboerforening og Redsted Andelsbutik som også vil være at finde ved indvielsen, hvor de vil tegne frivillig indbetaling til hjælp af opsættelse af nye led lamper i butikken som skal være en hjælp til den nye købmands daglige økonomi.

-Hele projektet er opstået ved at vi i samarbejde med kommunen har lavet en rigtig god plan for området ved den nyrenoverede Sognegård og derfor gerne vil fortælle den gode historie for en tid der kommer men samtidig vil mindes en svunden god tid for hele sognet.

Forfatter

Related posts

Top