Redningsaktion i Vorupør afblæst: Surfer var selv kommet i land

Opdateret klokken 19.50

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at redningsaktionen nu er afsluttet – og at der ikke har været nogen personer i nød.

– Det var, som vi havde en formodning om. Vi har talt med nogle personer på stranden, der vidste, at en surfer sejlede fra Vorupør mod Klitmøller. Vedkommende er kommet i land igen og har ikke på noget tidspunkt været i fare, fortæller vagtchef Carsten Henriksen til TV MidtVest.

En større redningsaktion er netop nu i gang på havet ud for Vorupør.

Alarmen gik kl. 16.33 da Politiet fik en melding om, at en stand up paddle-surfer, muligvis var i problemer et godt stykke ude på vandet, og altså langt fra kysten.

Der deltager både en redningshelikopter og flere både i eftersøgningen, ligesom politiet også er på stedet – men indtil videre uden resultat. Redningsfolkene har indtil videre ikke kunnet finde en person i nød:

– Det kan skyldes, at vedkommende selv er kommet i land, og måske slet ikke har været klar over, at han var eftersøgt. Det har vi set før. Strøm og vind gør, at man driver ind mod land, men vi kan selvfølgelig ikke udelukke, at der er en person i nød, og derfor fortsætter eftersøgningen, siger vagtchef Carsten Henriksen til TV MidtVest.

Vagtchefen understreger, at politiet gerne vil høre fra eventuelle vidner – eller fra surferen selv, hvis vedkommende er kommet i land uden at vide, at der har været en aktion i gang.

Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.

Forfatter

Related posts

Top