Reception for ny vicedirektør

Der var godt fyldt op i Kursuscaféen på Morsø Handelsgymnasium, da EUC Nordvest tirsdag eftermiddag holdt tiltrædelsesreception for skolens nye vicedirektør, Kenny Thomsen.

Selvom titlen er ny, er Kenny Thomsen et velkendt ansigt i EUC Nordvest, da han har været ansat i organisationen i knapt 10 år. Og direktør Hans Chr. Jeppsen gav da også udtryk for, at han var helt tryg ved, at det netop er Kenny Thomsen, der nu beklæder stillingen som vicedirektør.

– Det glæder mig utrolig meget, at det er en kapacitet som Kenny, der nu skal varetage rollen som vicedirektør. Kenny er et kendt ansigt i organisationen, og han har uden tvivl det drive og den idérigdom, der skal til, for at kunne bidrage aktivt til at fortsætte den positive udvikling i organisationen, fastslog direktøren.

Direktør Hans Chr. Jeppesen. Foto: EUC Nordvest

– Lokalt forankret, engageret og handlekraftig er blot nogle få af de superlativer, jeg vil bringe i anvendelse i dag – mange flere kunne tilføjes. Der er for mig ingen tvivl om, at ledelse, på en uddannelsesinstitution som vores, normalt bedst varetages af ledere med lokal forståelse, uddannelsesindsigt og personligt engagement […]. Egenskaber, som du til fulde besidder. Det har jeg det rigtig godt med, og jeg glæder mig meget til dit og mit nye samarbejde, lød ordene fra Hans Chr. Jeppesen.

Mange kasketter
Kenny Thomsen har haft mange kasketter siden han i august 2009 blev ansat på EUC Nordvest. Han har været underviser på HHX, kursuschef i Kursuscentret EUC Nordvest og senest afdelingschef på Morsø Handelsgymnasium og konstitueret øverste pædagogiske leder af de merkantile gymnasier. Selvom han nu er tiltrådt som vicedirektør, vil han fortsat have hovedansvaret for HHX-afdelingerne i Nykøbing, Thisted og Fjerritslev.

Og hovedpersonen selv glæder sig bestemt også til at skulle udfylde sin nye rolle.

– At EUC Nordvest betyder meget i vores lokale samfund er der ingen tvivl om. Med et omfattende udbud af ungdomsuddannelser og efteruddannelse er vi i kontakt med en rigtig stor del af befolkningen i området og også en meget stor del af de lokale virksomheder. Vores samarbejde med kommuner, faglige organisationer og diverse udvalg er velfungerende og bidrager til, at vi har rigtig gode uddannelsesmuligheder på vores egn. Vi har derfor et stort ansvar at leve op til, hvilket vi sætter en ære i, og jeg betragter det som et privilegium at få lov til at være en del af dette arbejde. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet, og jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med alle på EUC Nordvest, […] vores samarbejdspartnere og kollegaskoler, lød det således fra Kenny Thomsen.

Der var godt fyldt op i Kursuscaféen på Morsø Handelsgymnasium, da EUC Nordvest tirsdag eftermiddag holdt tiltrædelsesreception for skolens nye vicedirektør, Kenny Thomsen. Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top