Realdania støtter med 1 million kroner til KreativitetsHuset

Realdania har valgt at støtte Foreningen KreativitetsHuset i Lildstrand med 1.000.000 kroner. Pengene skal bruges på renovering og ombygning af værksteds- og kursusdelen i den gamle købmandsgård på Strandvejen 99 i Lildstrand.

Foreningen har netop overtaget ejendommen efter selv at have skaffet 900.000 kr. til købet.

– Med denne million er vi i foreningen kommet et stort skridt nærmere realiseringen af KreativitetsHuset i Strandkanten i Lildstrand, siger formand Hanne Marie Kværndrup,
der har svært ved at få armene ned.

– Bestyrelsen er dybt taknemmelig for, at vores mange aktionærer og andre gode mennesker har bidraget med at skaffe de nødvendige likes til ansøgningen. Og mange har anbefalet vores projekt med flotte kommentarer. Der ingen tvivl om, at denne indsats i høj grad har været medvirkende til at få millionen i hus, siger en glad Hanne Marie Kværndrup.

– Men der skal meget mere til end penge til ombygning og renovering. Der skal også lamper, borde og stole og meget mere. Vi søger altså fortsat fonde og sælger fortsat folkeaktier, siger formanden og opfordrer interesserede til at besøge hjemmesiden www.kreativitetshuset.dk.

– Her kan nye aktionærer sagtens kan nå at få deres navne med på den kommende historievæg i KreativitetsHuset, siger Hanne Marie Kværndrup.

Bestyrelsen i Kreativitetshuset – fra venstre: Frank Koldsgaard, Tove Græsbøl Eriksen, Jørgen Holst,
Carsten Krog Pedersen, Hanne Marie Kværndrup, Lizette Bonde Pedersen

Forfatter

Related posts

Top