Rasmus Tantholdt rapporterer fra Sjørring

De fleste kender Rasmus Tantholdt fra fjernsynet, når han rapporterer fra verdens brændpunkter. Nu kan Thyboerne opleve den modige journalist i levende live, når han den 22. marts 2018 gæster Sjørring Idræts- og Kulturcenter.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Rasmus’ CV inkluderer da også alt fra krigsskuepladser, hungersnød, piratkapringer til naturkatastrofer og narkotika- og menneskesmugling

Under foredraget vil Rasmus Tantholdt blandt andet fortælle om de etiske dilemmaer, han oplever verden over. Rasmus Tantholdt søger altid at give oplevelserne perspektiv og indhold, og han researcher på bedste vis, ligesom det også er vigtigt for ham at finde de rigtige mennesker at interviewe. Rasmus Tantholdt har derved den bedste baggrund og dokumentation for sine historier. Han afdækker historien og præsenterer fakta, men de politiske analyser kaster han sig ikke ud i.

I 2011 var Rasmus Tantholdt dog involveret i det politiske spil, hvor daværende forsvarsminister Søren Gades spinddoktor Jacob Winther angiveligt lækkede fortrolige oplysninger til Rasmus Tantholdt.

Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og har arbejdet på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent. Han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Billetter til foredraget kan købes fra mandag den 6. november på www.thyevent.dk, hvor der vil være mulighed for at købe billetter med spisning (295 kr. + gebyr) og uden spisning (165 kr. + gebyr).

Foredraget arrangeres af Sjørring BK´s støtteforening og foregår den 22. marts 2018 gæster Sjørring Idræts- og Kulturcenter.

Forfatter

Related posts

Top