Radio Limfjord lancerer to nye FM-kanaler

Pr. 1. januar 2018 sker der ting og sager på FM-nettet over Nordvestjylland.

Radio Limfjord søsætter nemlig to nye radiokanaler. Den første er: 

70’er, 80’er og 90’er
Limfjord Mix kommer til at have fokus på den musik som bare bliver bedre og bedre med årene:

– Med fokus på de bedste hits fra 70’er, 80’er og 90’erne glæder vi os til at søsætte vores nye skib, Limfjord Mix den 1. januar, fortæller Radiochef Allan Josefsen.

Via playeren kan du høre nogle eksempler på nogle af de sange Limfjord Mix kommer til at spille:


En kanal for alle

Den primære målgruppe på Limfjord Mix bliver de 45-60-årige, men:
– Vi tror på, at det bliver en kanal for alle. Så uanset om ens alder lige passer ind i den kasse eller ej, så garanterer jeg for en masse god musik og underholdning, fortæller Allan Josefsen.

Erstatter Limfjord Plus
Limfjord Mix kommer fra 1. januar til at erstatte den nuværende radiokanal Limfjord Plus, som i dag kan høres på FM Frekvens: 94,7 MHz.

– Vi har været meget glade for Limfjord Plus siden lanceringen i 2006. Men vi mener, at tiden er inde til at videreudvikle den endnu mere. Derfor har vi gjort musikprofilen på kanalen endnu skarpere, fortæller Allan Josefsen og fortsætter:

– Jeg er glad for, at have samlet et fantastisk værtsteam, så lytterne er i godt selskab hele dagen.

Lytterne på Limfjord Mix vil i tidsrummet 6-18 i hverdagene være i godt selskab med flere forskellige værter, ligesom der også kommer til at være studieværter der varetager weekendens programmer.

Fra 1. januar kan Limfjord Mix lyttes på:
FM Frekvens: 94,7 MHz og via www.limfjordmix.dk fra 1. januar 2018

Limfjord Plus Slager skifter navn og kommer på FM
Lanceringen af Limfjord Mix kommer også til at påvirke Limfjord Plus Slager der indtil nu udelukkende sendes på nettet. Det nye navn kommer til at være Limfjord Slager, og fra 1. januar kan kanalen med de største dansktop-, slager- og countryhits samt meget mere, lyttes via en almindelig FM-radio:

– Det nye er, at det er lykkedes os at få en FM-frekvens til kanalen. Ellers er der på dén kanal ikke de store ændringer udover, at navnet altså skifter til Limfjord Slager, fortæller Allan Josefsen der dog kan afsløre at man arbejder på nye tiltag til kanalen. Hvilke tiltag der bliver tale om, vil han endnu ikke afsløre.

Slager-kanalen kan også fra 1. januar høres på 107,3MHZ, og via www.limfjordnetradio.dk – præcis som hidtil.

 

Forfatter

Related posts

Top