Radio Limfjord flytter…

… lidt rundt på programmerne.

Fra mandag d. 9. januar bliver der lavet lidt om på sendefladen på Radio Limfjord.

Leon Sørensen, der siden september 2014 har taget sig af Den Bedste Morgen skal fra på mandag styrke formiddagsfladen på radioen i tidsrummet 10-14:

– Det ser jeg frem til. De sidste godt to år har mit vækkeur ringet kl. 03.30, så jeg glæder mig til at kunne sove lidt længere fra på mandag, fortæller Leon Sørensen.

Leon i studiet

Leon Sørensen skal for fremtiden lave “På job med Leon” fra kl. 10-14.

Programchef Elias Krause fortæller, at man ønsker at styrke timerne hen over middagstimerne:

– Alt for mange radioer, også os selv, har gennem lang tid slet ikke udnyttet netop dét tidsrum til at underholde og holde lytterne opdateret om hvad der rører sig i lokalområdet. Det laver vi om på fra på mandag, siger han og fortæller samtidig at der ikke er lagt op til “mere snak, mindre musik”.

– Der vil stadig blive spillet masser af den bedste musik for det arbejdende folk, lover han.

Nyt morgenprogram
Udover at varetage sine opgaver som Programchef, skal Elias Krause fra på mandag – i modsætning til Leon Sørensen – vænne sig til at stå tidligt op. Sammen med Allan Josefsen skal han nemlig guide nordvestjyderne sikkert gennem de tidlige morgentimer.

De to har tidligere dannet makkerpar i morgenfladen på Radio Limfjord:

– Det bliver dog ikke en gentagelse af hvad vi tidligere har lavet. Det bliver helt nyt, men ikke mindre underholdende af den grund, fortæller Allan Josefsen.

Elias Krause 2

Elias Krause skal sammen med Allan Josefsen lave det nye morgenprogram på Radio Limfjord

 

Happy Hour
Det nye morgenprogram sendes fra kl. 6-9. Det bliver med andre ord 1 time kortere end det nuværende morgenprogram. Den sidste time erstattes med 1 times Happy Hour:

– Happy Hour er programmet hvor vi sparker arbejdsdagen i gang med højt humør. Det handler 100% om musikken, som bliver et mix af både nye sange og genlyt fra de sidste 25 år. Fællestrækket for musikken i Happy Hour er, at der er garanti for højt humør – og der kommer sikkert også nogle af de sange man næsten havde glemt, fortæller Elias Krause.

Nyhederne har også fået “ny dyne”
Udover de nye programmer, har nyhederne fra LimfjordUpdate også fået en opdatering.

– vi har fået en mere nutidig lydkulisse til nyhederne og vejret, ligesom vi i december startede en proces, hvor vi vinkler nyhederne endnu skarpere og den omlægning var på plads efter et par dage, fortæller Programchef Elias Krause.

Det er fortsat Christian Kjeldsen der har ansvaret for nyhederne.

De nye programmer sendes fra mandag morgen:
Kl. 6-9:  Allan & Elias
Kl. 9-10: Happy Hour 
Kl. 10-14: På Job med Leon
Kl. 14-18: Den Bedste Eftermiddag – med Kenneth Parmo

Forfatter

Related posts

Top