Protestindsamling runder 1,8 mio. kroner

Stifteren af det islamkritiske parti Stram Kurs Rasmus Paludan, demonstrerede som planlagt i Thisted søndag eftermiddag.

Omkring 200 personer var mødt op, og modsat demonstrationer i både Skive og København foregik demonstrationen i Thy i god ro og orden.

Alt imens Paludan demonstrerer over hele landet, samler han ubevidst ind til Dansk Flygtningehjælp. Indsamlingen foregår på den måde, at hver gang Rasmus Paludan brænder en koran, kan man støtte indsamlingen online.

Indsamlingen har fået navnet “Hjælp Rasmus Paludan med at samle ind til integration” , og den fungerer ifølge initiativtageren som et omvendt sponsorat fra Stram Kurs-stifteren, der er blevet dømt for racisme og til daglig prædikerer had og modstand mod muslimer.

Og der er rigtig mange der støtter indsamlingen. Tirsdag morgen var der således blevet indsamlet 1.800.000 kroner.

– Pengene bruges til det modsatte af det, som Paludan står for. Han vil skabe konflikt og vende folk mod hinanden. Disse penge skal bruges til dialog og til de fællesskaber, der skal løse de problemer, vi har. Det skal Paludan ikke, siger Nicolai Würtz der står bag indsamlingen.

Foto: Screendump, Stram Kurs-facebookside.

Forfatter

Related posts

Top