Premier Is savner lokale ansøgninger til ledig stilling

Danmarks største ismejeri, Premier Is i Thisted, har i efterhånden nogen tid søgt efter ham eller hende, som i fremtiden kan kalde sig for Brand Manager i virksomheden.

Og selvom der er flere der har søgt stillingen, så efterlyser kommerciel direktør Christian Brink lokale ansøgere:

– Vi kunne godt tænke os en person til stillingen fra lokalområdet. Der har været omkring 60 ansøgninger, men ikke så mange fra lokalområdet, siger han.

Selvom flere kandidater til stillingen allerede er kaldt til samtale, kan nye kandidater godt nå at komme i betragtning.

Som Brand Manager kommer du til bl.a. til bidrage til udviklingen af Premier Is brand- og produktionsportefølje, samt at sikre maksimalt udbytte af selskabets marketingbudget.

Udover en Brand Manager søger Premier Is også lige nu en Key Account Manager – du kan læse mere om de to stillinger her og her.

Premier Is i Thisted er det største danske ismejeri og indtager en ledende position som producent af højkvalitets isprodukter i Danmark. Ismejeriet i Thy, som er et af de ældste i Danmark, blev grundlagt i 1933 af mejeristen Sigurd Laurids Sørensen, der var blandt de første, der lærte at lave iscreme i Danmark.

Forfatter

Related posts

Top