Preben Elkjær begejstrede 550 tilhørere i Sjørring

Torsdag den 17. marts lagde Preben Elkjær vejen forbi Sjørring Idræts- og Kulturcenter, hvor 550 tilskuere var mødt op.  Sammen med journalist og forfatter Peter Sloth tog Preben Elkjær tilskuerne med på en tur tilbage i tiden. Med et smørret smil og det velkendte glimt i øjet fortalte Preben Elkjær om sin tid på 1980’er-landsholdet og en karriere med pres, forventninger, opture og nedture. En fortælling, der vakte stor begejstring hos tilhørerne.

– I mine øjne er Preben Elkjær en sand legende, og jeg er stor fan. Han satte et aftryk på dansk fodbold, som er svært at glemme. Det var en stor oplevelse at høre ham fortælle historier fra sin lange karriere, sigerMikael Konradsen fra Klitmøller.

Foredraget blev arrangeret af Sjørring Boldklubs Støtteforening, og også her er man utrolig glad for Preben Elkjærs visit.

– Det var en stor fornøjelse at have Preben Elkjær på besøg i Sjørring, og vi er utrolig glade for og stolte over, at så mange havde lyst til at bakke op om et arrangement som dette, siger Kaj Thomsen på vegne af Sjørring Boldklubs Støtteforening.

Preben Elkjær beskrives som den bedste forward med dansk pas, og det var altså med det udgangspunkt, at de mange tilhørere kom med på en tour de force i en unik karriere.

Foto : Preben Elkjær’s privatfoto

Forfatter

Related posts

Top