Populært vandrekoncept skifter hænder og udvider

Det populære vandrekoncept “Vildmarksvandringer” i Nationalpark Thy skifter hænder og udvider med ruter i Han Herred.

– Det er med stor glæde, at jeg kan videregive vandrestafetten til Christina Pedersen, som jeg har kendt gennem flere år som en dygtig og passioneret formidler af naturen, fortæller Bo Immersen fra Thybo & Co, der indtil nu har stået bag vandringerne.

Christina Pedersen er uddannet Natur- og kulturformidler og Jordbrugsteknolog. Hun har boet i Hanherred i snart 20 år, og kender naturområderne særdeles godt pga. hendes engagement som naturfotograf, guide samt natur- og fugleobservatør.

Christina Pedersen har tidligere løst opgaver for Nationalpark Thy og Thisted Kommune, og er desuden stifter af foreningen ”Naturnationalpark Tranums Venner”. Pressefoto

“Vildmarksvandringer” er et koncept, som gør det nemt for gæster at tage på vandretur. Med i pakken følger overnatning, mad, rutevejledning og store oplevelser i naturen.

– Konceptet er særligt på den måde, at turene kun kan købes sammen med et ophold hos et lokalt overnatningssted. På den måde hjælper vi de lokale overnatningssteder med at få flere gæster, som gerne vil vandre for første gang. Med en samlet vandrepakke har vi gjort det nemt og bekvemt for gæsterne at komme på en kort vandreferie, fortæller Christina Pedersen.

I den kommende tid vil Christina gå i gang med at lede efter flere overnatningssteder, som vil samarbejde om vandreophold.

Forfatter

Related posts

Top