Populært at holde jul i sommerhus

Julen er hjerternes tid, men for mange bliver det en stressende affære med juleindkøb, rengøring, gaveindpakning og madlavning.

Derfor vælger flere danskere at koble af med en ferie i sommerhus omkring jul og nytår. Det mærker man blandt andet hos DanCenter, der er en af landets førende feriehusudlejere:

– Danskerne har de seneste år fået øjnene op for at bruge deres juleferie i et sommerhus. Det oplevede vi i høj grad sidste år, hvor corona sendte efterspørgslen i vejret, men tendensen voksede faktisk allerede frem i 2019, fortæller direktør i DanCenter, Kim Holmsted, der ligeledes er formand for Feriehusudlejernes Brancheforening, og fortsætter:

– Sidste år var et ekstraordinært år for feriehusbranchen både i og uden for højsæsonen, men det tyder på, at tendensen med at holde jul i et sommerhus fortsætter igen i år, når vi sammenligner bookingtallene med de mere normale tilstande før corona i 2019.

– Helt konkret har vores danske gæster booket 22 procent flere husuger over jul og nytår, mens antallet af bookede husuger for vores tyske gæster er steget med 29,6 procent i samme periode.

Forfatter
Tags

Related posts

Top