Populære morfædre gæster Thy og Mors

Hvis ikke man har nået at se Limfjordsteatrets anmelderroste familieforestilling ”morfarMORFARmorfar”, så byder chancen sig fredag 29. april kl. 17 i teaterhuset på Frederiks Torv i Thisted og lørdag 30. april kl. 14 i Limfjordsteatret på Mors.

Forestillingen har været utrolig populær siden premieren i 2017 både som skoleforestilling, som familieforestilling for de 9-109-årige – og som ren seniorforestilling.

– Det er en forestilling, der lægger op til mange forskellige snakke. Om ens egne bedsteforældre, om gamle dage – og også om alvorlige emner som 2. verdenskrig, som jo desværre er blevet meget aktuelt med krigen i Ukraine, fortæller den ene af de tre morfædre, Jens Andersen.

I forestillingen møder vi tre forskellige morfædre spillet af Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa, der veksler mellem rollerne som børnebørn og morfædre. Der er håndværkermorfar, der fortæller røverhistorier og bygger hule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive meget gammel. Og så er der ham, familien helst ikke snakker om – og så alligevel …

Og indimellem sætter de sig ved instrumenterne og giver et nummer fra de gode, gamle dage.

Billetter kan købes på Limfjordsteatrets hjemmeside.

Foto: Lars Horn, Baghuset

Forfatter

Related posts

Top