Politirapporten Thy Mors

HANSTHOLM: HjemFisk i Hanstholm har været udsat for forsøg på ildspåsættelse. En person har natten til fredag knust en rude på første sal, kravlet ind i bygningen og hældt noget brandbart væske ud. Der skete skader på et gulvtæppe, men ellers ingen skader. Politiet efterlyser vidner, der har set en eller flere personer omkring HjemFisk i Hanstholm natten til fredag eller frem til kl. 07.00 fredag morgen. Politiet kan kontakte på tlf. 114.

THISTED: To 20 årige mænd kom op at slås på handelsskolen i Thisted under fredagens fest. De to, der kommer fra Hanstholm og Sjørring kan se frem til en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – og formentlig en samtale på rektors kontor.

THISTED : Om der er forbindelse med handelsskolefesten i fredags eller ej – ja så blev en 20 årig mand fra Fjerritslev standset af Politiet på Thisted Kystvej lørdag morgen kl. 02.50. Han var påvirket af spiritus og blev sigtet for spirituskørsel.

THISTED : En En 23 årig mand fra Snedsted forsøge to gange at komme ind på Dampmøllen i Thisted lørdag morgen. Begge gange blev han afvist fordi han har to års karantæne, de rførst udløber i 2016. Derfor får en hun en sigtelse for overtrædelse af restaurationsloven på halsen.

THISTED: Restaurationsloven, forsøgt at komme ind på dampmøllen 04.10 lørdag seklvom han har to års forbud – indtil 2016, fdødt i 1991 ej fyldt år fra snedsted

THISTED : Lørdag morgen dummer en 20 årig mand sig gevaltigt på Storegade i Thisted. Han smider en tom øldåse på gaden foran en politibil og kun 10 meter fra en skraldespand. Manden er nu sigtet for overtrædelse af – renovationsloven !!

HURUP : Politiet stoppede lørdag aften kl. 20.40 en 35 årig mand fra Thyholmpå Søndergade. Han havde fået administrativt inddraget sit kørekort, og havde lånt bilen af en 31 årig kammerat – også fra Thyholm. Begge kan nu se frem til at bøde fra Poltiet.

THISTED : En 20 årig mand fra Hanstholm, blev søndag morgen kl. 04.45 pågrebet med 0,1 gram Amfetamin på Dampmøllen. Han er sigtet for loven om Euforiserende stoffer og har fået forbud imod at vise sig på Dampmøllen de næste to år.

Forfatter

Related posts

Top