Politik med farvede briller

Af Vita Jensen,
Kandidat for Dansk Folkeparti
Efter at have deltaget i flere valgkampe gennem årene, vil jeg opfordre til at borgerne prøver at huske mere end 4 år tilbage.Da stod det skidt til med kommunen. Vi var truet med at komme under administration, eller værre endnu, at blive underlagt Thisted kommune på grund af en elendig styring af kommunens økonomi.

Ikke at forblive selvstændig, men underlagt Thisted kommune vil være en katastrofe for os alle på Mors. Mon ikke vi er enige om at Mors er helt unik med vores enestående smukke natur, og med Limfjorden som vor naturlige kommunegrænse! De seneste 4 år er der blevet styr på økonomien, så denne trussel er her ikke nu.

Tager man de blå briller på, så vil vi gerne fastholde den stabilitet der er opnået. Det har ikke været nemt at nå hertil, og ubehagelige beslutninger har været nødvendige. Men resultatet er fremgang og penge i kommunekassen. – Jo, penge i kommunekassen.
Så skifter vi lige til røde briller: De penge skal ikke ligge og mugne der – de skal da bruges. – Dog ikke til et nyt Molermuseum som Nordmors så brændende ønsker sig for at få en enestående udvikling der. Men bruges skal de! Vi skal have 4 Masterplaner for øen. En for syd, vest, nord. og Nykøbing. Så skal vi nok fortælle jer hvad der er godt for jer. Sådan!

Så skal der bygges et luksus Badehotel på Ørodde. Det vil passe fantastisk godt sammen med det lille rekreative område (læs: græsplæne) der så bliver plads til. Store armbevægelser og masser af varm luft ses gennem de røde briller. Altså: Lad os komme til og vi tømmer lynhurtigt kommunekassen. Og I andre kan jo altid iklæde jer nationaldragter og pløje, så og høste med hesteforspand. Så kan I kalde jer: Nationalpark Thy – afsnit Mors.  Lad det aldrig ske!

Lad os tage de gennemsigtige briller på, så kan vi tydeligt se, at vi skal stemme på de blå. Så er vi sikre på at bevare de goder vi har, og 4 år mere vil bringe Mors endnu længere frem. (Husk: Efter en samler kommer en spreder.)
Vi i Dansk Folkeparti vil fortsat arbejde for stabilitet og fremgang for hele Mors.  Derfor: Sæt dit X ved liste O Dansk Folkeparti den 21.nov. Tak.
Forfatter

Related posts

Top