Politiet roser: Tilfældige blokerede vejen for spritbilist i Hanstholm

En 48-årig kvinde er blevet sigtet for både spirituskørsel og for at have forårsaget et færdselsuheld efter et optrin i Hanstholm torsdag eftermiddag.

Kl. 14.07 indfandt kvinden, som er fra lokalområdet, på Circle K-tankstationen på Bødkervej, hvor hun købte noget vin. Ekspedienten mistænkte kvinden for i forvejen at være påvirket af alkohol, og fulgte derfor med kvinden ud til hendes bil. Her spurgte ekspedienten, om det nu var en god ide at køre bil i hendes tilstand, hvilket kvinden tilsyneladende mente at det var. I hvert fald satte hun sig ind i sin bil for at køre fra stedet.

Men ekspedienten ville det anderledes.

I samarbejde med mindst to andre bilister der ligeledes befandt sig på parkeringsarealet lykkedes det at få parkeret en bil både foran og bagved kvindens bil, som derved forhindrede hende i at køre fra stedet. Bilblokeringen forhindrede dog ikke kvinden i at forsøge at køre derfra alligevel. I forsøget på at slippe væk kørte hun ind i forhjulet på en anden bil med småskrammer på hendes egen bil til følge.

Kl. 14.35 blev hun anholdt af en tilkaldt politipatrulje, som altså sigtede for at have forårsaget i færdselsuheld i spirituspåvirket tilstand.

Politiet roser fredag morgen både ekspedienten og de øvrige som var med til at tilbageholde kvinden:

– Det er fantastisk godt arbejde af dem der får sådan en (spritbilist, red.) holdt tilbage. Det er at tage ansvar, lyder det fra politikommissær Jørgen Jensen.

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top