Politiet på bar bund i røverisag fra Hundborg

Politiet beder nu offentligheden om hjælp med oplysninger i sagen om det voldsomme røveri fredag morgen imod Sparekassen Thy i Hundborg.

Her blev personalet blandt andet truet med en pistol, låst inde og oversprøjtet med peberspray.

– Det er usædvanligt, at ingen har henvendt sig, og derfor appellerer vi til, at alle, der kan have set noget både fredag morgen, natten til fredag og i dagene op til, henvender sig til os, siger vagtchef Carsten Henriksen i dag til TV MIDTVEST.

Hele dagen fredag afhørte politiet vidner og undersøgte gerningsstedet. Røverne er muligvis kommet ind ad et vindue bag banken.

De to røvere var klædt i helt mørkt tøj. Maskeret med elefanthuer eller masker, hvor man kun kunne se øjne og noget af munden. Røverne talte engelsk.

– Hvis man er i tvivl om, om man ligger inde med oplysninger, der kan hjælpe os videre med sagen, så må man hellere henvende sig én gang for meget end én gang for lidt. Så skal vi nok sortere i henvendelserne, lyder det fra vagtchefen.

Politiet hører derfor meget gerne fra folk, der kan have bemærket ukendte biler i området eller kan have set nogle personer, der har bevæget sig rundt i området omkring Sparekassen Thy.

Politiet har telefon nr. 1-1-4.

Foto: Lone Bergholdt Hald, TV MIDTVEST

Forfatter

Related posts

Top