Politiet ledte efter Berlin-terrorist i …. Grenå !

Østjyllands Politi har natten til torsdag i en stor aktion ved Grenaa Havn undersøgt et tip om, at den efterlyste person fra mandagens angreb i Berlin skulle være blevet set på havnen.

Efterforskningen har ikke ført til noget resultat, oplyser politiet til Ritzau.

– Sagen er blevet efterforsket hele natten, og situationen her til morgen er, at der ikke er noget, der tyder på, at den mand, der er efterlyst af tysk politi, skulle befinde sig i Grenaa, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Det seneste døgn har en 24-årig tunesisk mand været efterlyst over hele Europa. Tysk politi mistænker ham for at have ført den lastbil, der mandag ved 20-tiden kørte ind i en menneskemængde på et julemarked i Berlin.

12 mennesker blev dræbt i hændelsen, som forbundskansler Angela Merkel har betegnet som et terrorangreb.

Klokken 22.30 onsdag blev politiet i Aarhus kontaktet af en person, der mente at have set den eftersøgte tuneser på færgehavnen i Grenaa.

Uafhængig heraf modtog Østjyllands Politi på samme tidspunkt andre oplysninger, som umiddelbart underbyggede anmeldelsen.

Både almindelige patruljer og hundepatruljer samt en helikopter ddltog i nattens aktion i Grenaa.

– Færgen fra Stena Line, der klokken 01.00 skulle sejle fra Grenaa, er blevet gennemsøgt, og alle køretøjer og passagerer er blevet kontrolleret. Færgen er her til morgen sejlet mod Sverige, oplyser politiet.

 

Forfatter

Related posts

Top