Politi: Koldby-røveri var voldsomt og aggressivt

Politiet beder nu lokalbefolkningen om hjælp til at opklare det voldsomme røveri, der torsdag eftermiddag ramte Andelskassen i Koldby.

Politikommissær Christian Toftemark fra lokalpolitiet i Thisted fortæller til TV MIDT/VEST, at politiet blandt andet er interesseret i oplysninger om en mørk stationcar, muligvis en ældre Passat, som omkring klokken 17.15 kørte med høj fart ad Limfjordsvej.

Røverne slog til mod banken omkring klokken 17.11. De kom ind ved at afliste en rude til personalets kantine og forsynede sig herefter med penge fra boksrummet. Hvor meget de fik med sig, ønsker politiet ikke at oplyse.

Der var tre gerningsmænd inde i banken, og politiet har en teori om, at en fjerde kan have holdt vagt uden for eller siddet klar i flugtbilen. Der skete ikke noget med de ansatte i sparekassen, men politiet betegner alligevel røveriet som voldsomt og aggressivt. Den ene af gerningsmændene var bevæbnet med en økse – en anden med et stort koben.

– Det er meget vigtigt, at man ringer til os, hvis man tror, at man har en viden, vi kan bruge. Hellere for mange oplysninger end for få, siger Christian Toftemark.

Udover oplysninger om flugtbilen vil politiet også gerne høre fra lokale, der kan have set noget udsædvanligt i dagene op til røveriet. Ordensmagten beder også folk holde øje med, om gerningsmændene kan have smidt noget fra sig i skraldespande eller på hustage.

Oplysninger i sagen til politiet på telefon 114.

Forfatter

Related posts

Top