Piger i 12-års alderen kan være en del af sag om sexafpresning

Over 100 piger kan være en del af en stor sag om sexafpresning, som Syd- og Sønderjyllands Politi i øjeblikket efterforsker. De forurettede piger er mellem 12 og 18 år og kommer fra hele landet.

I sagen er en 22-årig mand fra Varde-området sigtet for blufærdighedskrænkelser, voldtægt og anden kønslig omgang end samleje mod et stort antal teenagepiger. Manden har siddet varetægtsfængslet siden april.

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden foråret efterforsket den omfattende sag om digitale sexkrænkelser, voldtægt og andre seksuelle overgreb. Det oplyser politiinspektør Jeppe Kjærgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til DR.

– Jeg vil ikke afvise, at vi kommer over 100 piger. Vi er lige nu i gang med at afdække omfanget, og vi mangler stadig at tale med et stort antal piger, siger Jeppe Kjærgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til DR.

Den 22-årige mand har ifølge et grundlovsforhør i april kontaktet pigerne gennem de sociale medier Snapchat og Yubo, skriver DR. Herigennem har han truet pigerne til at udføre seksuelle ydelser på video eller foto mod at offentliggøre seksuelt eksplicitte billeder af dem.

Politiet er sparsom med oplysninger om sagens indhold, da retsmøderne i sagen indtil videre alle har været holdt for lukkede døre.

/ritzau/

LÆS OGSÅ:

Mand mistænkes for overgreb mod hundredvis af drenge

 

Forfatter

Related posts

Top