Picca runder 100 medarbejdere

Automationshuset Picca med afdeling i Thisted, har netop budt velkommen til medarbejder nummer 100 og når dermed en markant milepæl i firmaets udvikling. Milepælen passeres efter to år med stor vækst i antallet af medarbejdere hos alle Piccas afdelinger.

– Vi er rigtig stolte over vores fremgang. De senere år har Picca oplevet en enorm udvikling, bl.a. i form af opkøbet af Dansk Automation og Analyse samt åbningen af vores seneste afdeling i Thisted.

Derudover har væksten i antallet af projekter, samtidig åbnet muligheden for flere ansættelser på tværs af alle fire afdelinger.

Picca udvikler styringssoftware til automation hos en lang række proces- og produktionsvirksomheder indenfor energi-, pharma, industri og fødevaresegmentet. Virksomheden åbnede i Thisted den 1. januar 2019 og afholdte i den forbindelse en åbningsreception på kontoret i Thy Huset ved bl.a. borgmester Ulla Vestergaard og tidligere Forsvarsminister Søren Gade. Thisted-afdelingen ledes til daglig af Jan Skovsgaard Jørgensen.

Picca har udover i Thisted også en afdeling på Sjælland samt i Videbæk og Silkeborg.

Forfatter
Tags

Related posts

Top