Personalemangel: Agger Darling lukker ned

Det populære spisested i Agger, Agger Darling der åbnede sidste år, lukker ned for nu.

– Vi var godt klar over, at der kunne være nogle udfordringer i at åbne på kanten af Danmark, men som i alle forelskelser, ja så er alt andet jo ligegyldigt, skriver Agger Darling  på facebook.

– Vi arbejdet hårdt på at åbne sæson 2 i år, og har haft nogle fantastiske ferier og weekender, hvor mange har kommet og besøgt os, og vi er så stolte af vores Agger Darling, og synes vi står med en helt fantastisk restaurant, som vi er vilde med.

Til gengæld har spisestedet været udfordret på personale-delen, og da man op til sæsonstart i år mistede noget af det ellers faste personale, begyndte det for alvor at se svært ud.

– Og da der kun er et vist antal vågne timer i døgnet og at vi osse kan mærke på os selv, at det her kun kan blive et halvt hold som er lig med, at tingene kun vil blive gjort 50%. Det vil vi ikke kunne stå inde for.

Svær beslutning
– Derfor har måtte indse at i år, kan vi simpelthen ikke stille hold, til at kunne holde åben gennem en hel sommer. Det har været den sværeste beslutning nogensinde, da vi ganske enkelt har smidt alt vores guld, diamanter og timer i det projekt.

Det understreges, at der ikke er tale om en endegyldig lukning af Agger Darling, ligesom de planlagte koncerter, selskaber og andre arrangementer gennemføres som aftalt.

Den kommende tid vil blive brugt på at finde en løsning så spisestedet kan genåbne næste år.

LÆS OGSÅ:

Agger Darling klar til åbning imorgen

Foto: Agger Darling, facebook

Forfatter

Related posts

Top