Partnerskab i vindmøllebranchen skaber nye lokale jobs

Salling EL Service A/S og GNL Service ApS indgik sidste efterår et partnerskab om servicering og vedligehold af vindmøller. Dette partnerskab har allerede nu skabt 3 arbejdspladser – og endnu en er på vej.

– Vi besluttede os for at indgå et partnerskab mellem vores to virksomheder, fordi vi ønskede at styrke vores samlede servicering og vedligehold af vindmøller, fortæller Gert Nygaard Laursen, som er den ene af de to indehavere i det nye partnerskab.

Han forklarer videre, at partnerskabet helt konkret betyder, at de kan servicere vindmøller på op til 2 MW og at de har planer om i fremtiden at kunne servicere vindmøller på over 2 MW.

GNL Service_3

Partnerskabets anden indehaver Nikolaj Feldager, forventer sig også meget af samarbejdet.

– Vi kan med partnerskabet håndtere større opgaver end tidligere og vi har allerede ansat tre nye medarbejdere, så vi kan følge med den store efterspørgsel, vi oplever. Og til efteråret ansætter vi desuden en lærling, fortæller han.

Rent juridisk er Salling El Service A/S’ vindmølleafdeling i Roslev og GNL Service ApS i Durup sammenlagt pr. 30. september 2014. Det fortsættende selskab er GNL Service ApS. Dette nye selskab er et ud af 18 certificerede i Danmark.

Gert Nygaard Laursen tager sig af den daglige drift, mens Nikolaj Feldager tager sig af administrationen.

Rent fysisk ligger lagerlokaler og værksted på Nissumvej 11 i Durup, mens administrationen er flyttet til Klokkevej 4 i Roslev.

Forfatter

Related posts

Top