Padelcenter har åbnet dørene i Thisted

Padel Club Thisted har for nyligt åbnet dørene på Vilhelmsborgvej 18 i den tidligere Cimbriabygning, hvor man er klar til at modtage spillere i alle aldre.

Padelcentret, som er en del af Padel Club-kæden og er blandt de centre største i Midt- og Vestjylland, har i ejerkredsen de tidligere professionelle håndboldspillere Lars Krogh Jeppsen, Anders Oechsler og Søren Stoklund, samt de to lokale folk Alexander Andersen og Kent Odgaard.

Der er 100% selvbetjening, hvor man booker via app eller online og får en kode til at komme ind i hallen. Lyset tænder på banen, når man skal spille, og slukker når man er færdig.

Drikkevarer og bolde m.m. kan man købe i hallen, dette er også selvbetjening. Bat hænger ved banerne og kan lånes gratis. Der er mulighed for at få opstartsundervisning for dem der ikke har prøvet at spille før.

Snart startes der med små turneringer, og på sigt skulle der gerne komme større nationale turneringer til centret.

– Det har taget lidt længere tid end forventet, at få åbnet centret, men det har givet tid til at få mange detaljer på plads. Det er vigtigt for os, at centret er flot, og at det er et sted, man har lyst til at komme. Derfor har House Doctor stået for indretningen af loungeområderne, og vi har investeret meget i at renovere hallen og købt de bedste baner, så man får en rigtig god oplevelse, når man kommer her. Vi synes, at det er et af de flotteste centre i Danmark, fortæller Alexander Andersen.

Han står for den daglige drift af centret og arbejder lige nu på at få lavet et opstartsevent, som efter planen kommer til at ligge den 1. august.

Forfatter
Top