Overskud og nye investeringer på Ørding Friskole

Det går godt på Ørding Friskole. På skolens generalforsamling forleden blev der præsenteret et overskud på godt 320.000 kroner.

– Jeg er stolt over at skolens økonomi også i 2018 har udviklet sig positivt. Det har givet os mulighed for at investere i både renovering af vores bygninger, nye fine undervisningsmaterialer og et nyt, stort klatrenet til legepladsen, til daglig glæde for skolens børn, siger bestyrelsesformand Pia Justesen.

Og netop det nye klatrenet er et kæmpe hit blandt børnene, som nu kan kravle hele 5 meter op i et farvestrålende legeredskab på en nyanlagt plads i skolegården.

Også skoleleder Hanne Have Ward glæder sig over året der er gået.

– Vi har nogle gode rammer at arbejde under, og det giver både glade børn og engagerede lærere. Vi har høj faglighed, og i kombination med en kreativ tilgang til læringsmiljøet giver det gode resultater, børnene trives og er fulde af energi, så det er vi meget tilfredse med, siger hun.

I det kommende år er der flere spændende ting i gang på skolen, blandt andet deltager Ørding Friskole i et 2-årigt internationalt projekt, som har fokus på at udvikle og udfolde børns kreative evner, også i forbindelse med tværfaglige fag samt generelt øge børns motivation for læring.

Ørding Friskole har pt 72 børn fra 0. til 7. klasse, og derudover SFO til og med 3. klasse. Skolen har eksisteret som friskole siden 1991.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top