Overskud: Morsø Festival fortsætter trods rygter om det modsatte

Årets Morsø Festival oplevede i sommer stor succes på trods af, at vejrguderne ikke var arrangørerne.

– Derfor er det med stor stolthed, at Morsø Festival kan præsentere dette års resultat, som viser et overskud på mere end kr. 100.000 kroner, fortæller Johnny Markussen.

Overskuddet betyder, at planlægningen til næste sommers festival allerede er i gang:

– Selvom der har været en del snak om, hvorvidt Morsø Festival bliver en realitet i 2019, er der med det flotte resultat ingen tvivl om, at vi har fundet et niveau, som gør det muligt at holde liv i den festival, som øens folk har deltaget i de sidste 32 år, fortæller Johnny Markussen.

Lokale bands på plakaten
Selvom at vejret var det dårligste Morsø Festival har oplevet i flere år, mødte øens beboere alligevel talstærkt op, hvilket viser at der fortsat er stor opbakning til festivalen og et ønske om, at den skal fortsætte.

– Som noget nyt lukkede lokale Række 2 ½ festivalen af i et fyldt telt, hvor der blev danset og sunget lige til det sidste. Vi kunne ikke have sluttet årets festival på en bedre måde, og det er derfor også besluttet at der igen i 2019 skal lokale bands på plakaten. slutter Johnny Markussen.

Hvad og hvem der ellers kommer til at stå på plakaten til næste års festival forventer arrangørerne at kunne fortælle mere om i løbet af et par måneder.

Forfatter

Related posts

Top