Oprør i Thisted: Til kamp for de fysiske butikker

Der er lagt op til oprør i Thisted by fredag eftermiddag og lørdag formiddag. Her vil demonstranter med bannere, megafoner og flyers gøre oprør mod den stigende internethandel.

Happeningen er arrangeret af Centerforeningen i J.P. Jacobsen centreret, og budskaberne er klare: ”Nej tak til leveringstid – Ja tak til personlig service!”  og ”Spis småkager – ikke cookies” med henvisning til de internetbaserede cookies man som internetbrugere skal godkende på næsten hvert eneste online-site i disse tider.

– Når vi laver noget som det her vil vi gøre det ordentligt. Derfor har vi inviteret den lokale fodboldklub til at hjælpe, som vi til gengæld kan give et sponsorat for netop at bakke op lokalt, fortæller  Per Overgaard fra bestyrelsen i centerforeningen.

Fysiske butikker handler om oplevelser
– Vi ved godt, at nethandlen er kommet for at blive og vil agere en sparring til de fysiske butikker. Derfor skal vi også kunne give noget andet. Vi kan give en oplevelse med når man handler, sammen med den personlige service. Netop service er noget vi alle går op i det er vigtigt at for at kunderne skal have en god oplevelse.

J.P. Jacobsen centreret har eksisteret i 10 år, og gennem den periode er man i centerforeningen blevet bevidste om gode ting kan ske når blot man står sammen.

Selvom man i andre byer hører om butikslukninger så har centeret i Thisted lige åbnet ny kaffebar, Sportmaster har udvidet deres forretning og der gøres lige nu klar til endnu et butikslejemål.

– Senest har 3 nye investorer meldt sig på banen, der har fået øje på butikscenteret i Thisted, slutter Per Overgaard.

Tidspunkter
Fredag d. 29/3 kl. 15.30-17.00
Lørdag d. 30/3 kl. 11.00-13.00

Foto: J. P. Jacobsen Shoppingcenter

Forfatter

Related posts

Top