Oplevelsespulje deler ud til lokale projekter

Efter et opråb fra Feriepartner Thy her på siden i starten af året, begyndte der langsomt at tikke ansøgninger ind til den lokale oplevelsespulje.

Sidste år uddelte Feriepartner Danmark knapt 1 million kroner til lokale projekter, aktiviteter og initiativer over hele landet. Feriepartner Thy, som er én af 27 feriehusbureauer under Feriepartner Danmark, uddelte næsten 90.000 kroner til lokale foreninger.

Nu er man klar til at uddele i alt 121.000 kroner til lokale oplevelser.

– De der modtager penge vil vi gerne samle her på kontoret i Vorupør den 1. april kl. 17 til et glas og en check, fortæller Hanna Amdissen fra Feriepartner Thy.

Se hvem der modtager støtte herunder (støttebeløb i parantes)

US Carclub (11.500): Køretur i og på amerikaner kørertøjer gennem Nationalpark Thy med 3 stop, hvor tilskuere har mulighed for at se nærmere på sagerne.

Hanstholm Rådet (19.500): Projektet går ud på at starte aktiviteter og motion op for hele familien i et ca. 240.000 m2 stort nyt naturområde, Hawskoven, som indvies i maj 2019.

Kirkegårdsvandring (10.000): Kirkegårdsvandring, hvor der fortælles historier og hvor der lyttes til historier, som senere skal ende op i en bogudgivelse om det gamle Vorupør og byens beboere.

– Vorupør Kulturforening (12.000): Musik ved havet, sommeren igennem.

Thy Race (10.000): Forskellige event i Thy.

Vorupør Fribørnehus (25.000): Opførelse af legeplads, der er åbent for offentligheden.

– Cold Hawaii Rådet: (18.000): Code of conduct formidling i Thy; en vejledning i god opførsel når man surfer i Thy

– International kunst, Stenbjerg (15.000): 4 internationale kunstner arbejder med at skabe kunst, inspireret af miljø og natur i Stenbjerg, med efterfølgende åben udstilling.

Foto: Ole Vognstoft

Forfatter

Related posts

Top