Oplev Pinocchio i Nykøbing

Der venter både børn og deres voksne en helt særlig oplevelse, når Teater Patrasket gæster Limfjordsteatret i Nykøbing med en forrygende udgave af eventyret om “Pinocchio” søndag eftermiddag den 25. oktober.

Der er tale om en vild, visuel, musikalsk, sjov og gakket opsætning af den britiske, prisbelønnede instruktør Alex Byrne. Et stort navn i børneteaterkredse både herhjemme og internationalt, hvor han har stået bag mange fantastiske forestillinger, der appellerer til både børn og voksne.

– Vi har i år lavet et større børneprogram end vi plejer, og har især forsøgt at finde noget spændende for de lidt større børn. Vi vil gerne skabe en tradition for at gå i teatret hos områdets børnefamilier, og håber også at kunne nå ud med budskabet om, at det altså ikke er særlig at gå til børneforestillinger, siger teaterleder Gitta Malling.

Pressefoto fra forestillingen.

”Pinocchio” henvender sig især til de 8-12-årige og bygger på Carlo Collodis udødelige klassiker fra 1823, om den lille trædukke, der på mirakuløs vis kommer til live i gamle Gepettos værksted. I Patraskets forestilling er han blevet stykket sammen af stumper fra værkstedet, og er som udgangspunkt knap så perfekt, som i Disneys velkendte udgave. Men han vokser ud af Gepettos store hjemløse kærlighed og er en rørende lille, søgende dukkedreng, der ikke altid formår at træffe de mest fornuftige valg.

Han kommer til at tage i cirkus i stedet for i skole, lader sig lokke på afveje af sin værste bedste-ven, og kommer ud på farlige eventyr, hvor han møder både tyveknægte og plattenslagere.

Det er en forestilling med fantastiske kostumer, musik, gys og grin – og selv om Pinocchio må en del genvordigheder igennem, og selv om næsen vokser sig længere og længere, når han forsøger at lyve om sin færden, så ender det hele heldigvis godt til sidst.

– Og så vil jeg bare sige, at selv om man ikke har børn eller børnebørn at tage med i teatret, så er det en stor oplevelse at se forestillingen som voksen også, siger Gitta Malling.

Prisen for børneforestillinger er 40 kroner for børn og 70 for voksne og der er stadig billetter at få på www.limfjordsteatret.dk.

Forfatter

Related posts

Top