Oplev danseforestillingen “Elsker dig for evigt” på Mors

Søndag den 24. februar kl. 19.30 blænder Morsø Teaterkreds op for danseforestillingen ”Elsker Dig For Evigt”. Det sker i Morsø Teater, Limfjordsvej 95, Nykøbing Mors.

Forestillingen er baseret på filmen af samme navn fra 2002 og er nu omsat til særdeles professionel dans og musik af Pernille Rosendahl, der optræder live på scenen – blandt andet med sange fra sit første album Dark Bird.

Forestillingen blev for nylig nomineret til årets danseforestilling af cphculture og Lionel Ah-Sou blev nomineret til årets danser for sin rolle som Joachim.

Til musik og sang af Pernille Rosendahl har koreografen Marie Brolin-Tani skabt et værk, der griber fat i en inderlig og smuk kærlighed, som smadres fuldstændigt i et skæbnesvangert øjeblik. Der udvikler sig et kærlighedsforhold mellem en af lægerne og Cecilie og det får følger for alle.

Seks dygtige dansere fra Holstebros eget dansekompagni, Black Box Dance Company, leverer kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, der som følge af ulykken, krydser hinandens veje. De danser til rørende sang og musik af den velkendte og talentfulde sangerinde Pernille Rosendahl, som fylder salen med sin kraft- og længselsfulde vokal og sit smukke nærvær på scenen.

Sammen med det unge, smukke og forelskede par, Joakim og Cecilie, bliver publikum taget med ind i en verden af skønhed, erotik, kamp, absurditet og afmagt.

I denne tragiske såvel som poetiske fortælling leverer de seks dansere og et barn nogle kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, som krydser hinandens veje.

Publikum vil opleve sublim dans med stærke scenografiske elementer skabt af scenograf og videodesigner Signe Krogh, kostumer af modedesigner Åsa Gjerstad og rørende musik leveret af Pernille Rosendahl, som fylder salen med sin kraft- og længselsfulde vokal.

Her går musik, dans, visuel design, video, lys og en gribende fortælling op i en højere enhed.

Der er gratis introduktion til forestillingen kl. 18.45 ved Pernille Rosendahl. Introduktionen foregår i teatersalen.

 

Forfatter

Related posts

Top