Online påskeudstilling viser vraggods fra Cold Hawaii

Designer og billedkunstner Casper Sølberg har lavet en påskeudstilling der i år kun freogår online. Fotoudstillingen “Strandet” viser 15 kunstfotografier fra bl.a. Cold Hawaii, Lønstrup, Skagen og Tversted

Fotoserien skildrer strandingsgods langs den jyske vestkyst, og nu er femten udvalgte værker fra serien på udstilling online. Fotografierne har tidligere været udstillet i både Tyskland og Danmark, og Casper Sølberg har gennem tre år arbejdet på denne nye udstilling.

14 års vraggods
Fotografierne til udstillingen er optaget gennem 14 år mellem 2006 og 2020 og er fra bl.a. Fjand, Cold Hawaii, Bulbjerg, Lønstrup, Tversted og Skagen. De viser strandet vraggods, og særligt de smukke omgivelser, som dunke, net og kasser ligger i.

– Udstillingen rummer både gamle og helt nye fotografier og der er motiver fra flere kendte surf spots i Cold Hawaii som Middles, Bunkers, Fish Factory og Fakir, fortæller Casper Sølberg.

Om det online udstillingsformat fortsætter han:

– I virkeligheden er flere af fotografierne ret store og det er svært at gengive i en online udstilling. Men med lidt knofedt er det nu alligevel lykkedes overhovedet at kunne komme ud med fotografierne bredt her til påsken.

Posters og originaler

Fotografierne er samtidigt med udstillingen udgivet som indrammede kunstfotografier – såkaldte ‘Limited 2020 Editions’. For at gøre værkerne bredere tilgængelige præsenteres også en serie af nye limited posters.

Udstillingen kan ses på vraggods.dk hvor man naturligvis også kan læse mere om hvert enkelt motiv.

Foto: Casper Sølberg

Forfatter
Top