Omkring 500 gæster i autocamper indtager Mors de kommende dage

Fra imorgen torsdag og ugen ud besøger omkring 500 gæster i autocampere Nykøbing. Dansk Autocamperforening har nemlig igen valgt at afholde Nordisk Træf i Nykøbing.

Træffet blev også tilbage i 2015 afholdt på Mors. Bag arrangementet stod Dansk Autocamperforening, Nykøbing Hallen og Morsø Turistbureau.

– Det blev en kæmpe succes på Mors. Samme hold står bag arrangementet i år, og vi satser selvfølgelig meget på, at succesen gentages, siger turistchef Bente Kristensen.

Morsø Turistbureau har i øvrigt et meget tæt samarbejde med Dansk Autocamperforening og har ved dette træf bl.a. ansvaret for at tilbyde de mange gæster oplevelser.

Fra det seneste Autocampertræf på Mors i 2015.

– Vi synes selv, vi har lavet et bredt og flot program i perioden, hvor der bl.a. tilbydes tur til Jesperhus, rundvisning på Dansk Skaldyrcenter, fiske- & skaldyrbuffet på Café Holmen, rundvisning hos Gårdbageriet, romsmagning, bustur til Nordmors, sælsafari til Blinderøn, museumsbesøg og meget mere. Arrangementerne er ikke ”lukkede” , så vi åbner op for, at alle både lokale og andre turister, der har lyst til at deltage i arrangementer er velkomne, når entreen/billetten er betalt, fortæller turistchefen.

Officielt starter træffet først i morgen, men da 80% af gæsterne kommer fra udlandet, forventes det at mange kommer til Mors allerede onsdag.

Autocampergæsterne kommer fra Finland, Sverige, Norge og Danmark:

– 73% af samtlige gæster kommer fra Norge, fortæller turistchef Bente Kristensen

Fredag er der officiel åbning af træffet kl. 10.00 ved camperpladsen på Elsøvej.

– Morsø Turistbureau har gennem de sidste år arbejdet meget med autocamper-turisme, og jeg synes faktisk, vi er kommet rigtig langt. Autocampere var for år tilbage et sjældent syn på Mors, men det er de absolut ikke længere, slutter Bente Kristensen.

Forfatter
Top