Om utiltalende personangreb og politik

Af Peter Sørensen
Kandidat for De Konservative ved kv2017 – tidligere byrådsmedlem for Venstre i Thisted

Esben Oddershede havde lørdag den 4. november et læserbrev i Thisted Dagblad. Det var et langt utiltalende  personangreb på borgmester Lene Kjelgaard Jensen. Det kommer ikke bag på mig, da Esben Oddershede tilhører inderkredsen omkring borgmesterkandidat Niels Jørgern Pedersen. Esben Oddershede var jo også den første til at gå på talerstolen for at støtte Niels Jørgen Pedersen som spidskandidat til kampvalget i oktober 2016, selvom han ikke på det tidspunkt havde noget at udsætte på borgmesteren.

Jeg troede inderkredsen omkring Niels Jørgen Pedersen efter hans valg som borgmesterkandidat ville have travlt med at lave og tale politik. Men nej. Inderkredsen omkring Niels Jørgen Pedersen er blevet ved med at forfølge borgmesteren personligt i tale og på skrift. På den måde miskrediterer de hele Venstre. Det er ikke en normal måde for Venstre at reagere på, men sådan er Venstre desværre blevet under den nuværende ledelse.

Esben Oddershede skriver han vil tale politik, men gør noget andet ved kun at køre utiltalende personangreb mod vores borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

Hvorfor er inderkredsen omkring borgmesterkandidat Niels Jørgen Pedersen så bange for borgmester Lene Kjelgaard Jensen, at de ikke har tid til fortælle om politik?

Er det fordi inderkredsen omkring borgmesterkandidat Niels Jørgen   Pedersen ved, at Lene Kjelgaard Jensen er en ordentlig og hårdtarbejdende borgmester, og at de derfor frygter, at hun igen vil blive belønnet af vælgerne for det store og gode arbejde hun udfører for alle i Thisted Kommune.
Læs også:
Forfatter

Related posts

Top