Olympisk skær over årets Concordia Forsikring Cup 2016

Udover Thisted Svømmeklubs egne svømmere vil man kommende weekend kunne opleve DM-, EM- og OL- svømmere på besøg til årets Concordia Forsikring Cup.

Thisted Svømmeklub kan noget, når det drejer sig om at afvikle svømmestævner. Cirka  450 svømmere + trænere og ledere, vil indtage Thyhallens svømmecenter. År efter år kommer klubberne tilbage og glæder sig til at besøge Thisted. Der er store hold, som f.eks. Aalborg, der sender et stort hold på ca. 80 svømmere. Men der er også klubber som sender en enkelt svømmer.

– Stævnet afvikles Thyhallens svømmecenter og der både overnattes og bespises på EUC og Thisted Gymnasium. En lang række af frivillige, både svømmere, forældre og andre med relation til svømmeklubben, hjælper til denne weekend og uden dem ville det ikke være muligt at afholde et stævne af denne størrelse, fortæller næstformand Jørgen Sølvkjær og fortsætter:

– Derfor er den traditionelle åbningstale også lagt i hænderne (eller munden, om man vil) på tidl. chefredaktør på Thisted Dagblad, Hans Peter Kragh, i sin egenskab af næstformand for frivillige i Thy. På den måde bliver stævnet åbnet på bedste vis, for godt nok er det svømning på programmet, men stævnet er i den grad afhængig af den store frivillige indsats der ydes, siger Jørgen Sølvkjær.

Concordia Forsikring Cup afvikles fra fredag til søndag og med ca. 3.300 starter er stævnet et af de største af sin art, ligesom der også er pæne pengepræmier for svømmerne at gå efter.

Forfatter

Related posts

Top